Sfeerimpressie producten AIYMES

Verzenden

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden?

Ik streef ernaar om jouw bestelling binnen 5 werkdagen klaar te hebben voor verzending. Mocht het niet lukken om uw bestelling binnen vijf werkdagen te verzenden dan wordt u hier op de hoogte van gebracht.

Kan ik mijn bestelling volgen bij DHL?

Ja, dat is mogelijk. Op het moment dat uw bestelling wordt verzonden ontvangt u hiervan een email met daarin uw track and trace code.

Wat gebeurt er als ik niet thuis voor de bezorging?

Geen zorgen, jouw bestelling zal altijd een tweede keer aangeboden worden. Indien je dan niet thuis bent, kan de bezorger ervoor kiezen om jouw zending bij een afhaalpunt af te leveren of bij de buren. Je zal altijd een briefje krijgen van de bezorger in je brievenbus.

Wat moet ik doen bij transportschade?

Het kan helaas voor komen dat producten tijdens de transport beschadigd raken. Wanneer dit gebeurt vraag ik uw vriendelijk binnen 48 uur contact op te nemen met info@aiymes.nl. Vermeld in de mail uw ordernummer, naam en de schade en voeg een foto toe waarop de schade goed te zien is.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Op dit moment is het mogelijk om te betalen met Ideal , bancontact & Klarna Achteraf Betalen. De betalingen lopen via Mollie, een beveiligde Nederlandse payment service provider.

Wat zijn de kosten voor verzending?

Momenteel verzend ik pakketten in Nederland voor 4,95 euro en naar België voor 6,95 euro. Bij een bestelling van 40 euro is de verzending gratis. Vraag naar de mogelijkheden voor verzending naar andere landen.

Is het mogelijk mijn bestelling op te halen?

Ophalen is zeker mogelijk. In de bestelprocedure kunt u kiezen voor ophalen. Vervolgens kunt u via de mail een afspraak maken om uw bestelling op te halen in mijn studio in Breda.

Retourneren

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Als een product niet aan uw verwachting voldoet kunt u uw bestelling, onbeschadigd en ongebruikt binnen 14 dagen na ontvangst aan mij retourneren. Stuur mij een mail via info@aiymes.nl met de reden van je retour, zodat ik je het retouradres kan toesturen. Wanneer een item beschadigd is, of sporen van gebruik toont kunnen wij de waardevermindering bij je in rekening brengen. Uitzondering hierop is maatwerk.

Wie is er verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren?

De kosten voor het retourzenden van de producten zijn voor de verzender. Let op: Het risico van verlies of beschadiging tijdens transport is ook voor de verzender.

Kunnen gepersonaliseerde producten worden geretourneerd?

Nee, het is helaas niet mogelijk om gepersonaliseerde producten en/of maatwerk retour te sturen.  

Winkelwagen