Wil jij AIYMES producten in jouw winkel en/of webshop?

Wholesale

AIYMES is een bedrijf opgezet en gerund door mij, Amy. Elk product wordt van begin tot eind gemaakt in mijn eigen studio in Breda. Alle producten worden gemaakt met duurzame en natuurlijke materialen. Lees hier meer over de materialen

Ik lever graag mijn collectie aan andere winkel en/of webwinkels om op deze manier meer mensen blij te kunnen maken met de producten. Wil je meer weten over de voorwaarden? B2B of wholesale? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met mij op via info@aiymes.nl of via het contactformulier.

Wholesale Houten vaas

Reviews

Thuismus.com

Retailer

Heel leuk! Mooie handgemaakte producten waar ik heel blij van word. Dank!

Byiris

Retailer

Wat een top merk! De klanten worden ook elke keer blij met de producten van aiymes! Goede klantenservice ze helpen fijn en goed!

Maryah

Particulier

AIYMES ontwerpt pure, duurzame en mooie producten. In ons interieur staan ze al een aantal jaar en ze blijven mooi en goed. Het pure van het materiaal is zichtbaar. Met de eenvoud en de kracht hiervan maakt ze Scandinavisch design. De persoonlijke touch die ze mee stuurt met iedere bestelling maakt het nog persoonlijker en leuker om bij haar te shoppen. 

Diferentes FairTrade & duurzaam

Retailer

Amy, staat en gaat voor kwaliteit. Daardoor moet je even wachten op je bestelling,maar dat komt omdat veel op bestelling wordt gemaakt. En dat wachten is helemaal geen probleem,want het zijn prachtige producten,met een verhaal en dat is iets wat mijn klanten belangrijk vinden. Iedere bestelling is een waar cadeautje. Waar bij de verpakking gebruik wordt gemaakt van gerecycled materiaal. Erg blij dat ik Aiymes gevonden heb en aan mijn assortiment heb toe gevoegd

Evelyne

Particulier

Super mooie producten waarbij goede service centraal staat!

Studio Aagje

Retailer

Amy maakt hele mooie producten die goed bij ons passen. De bloemen werden snel geleverd en de communicatie ging ook helemaal goed. Kortom, wij zijn erg blij en tevreden met en over AIYMES en gaan zeker nog eens een bestelling plaatsen!

Winkelwagen