Cadeau tips!

Er is altijd wel iets te vieren! Of het nu sinterklaas, kerst, Moederdag of Valentijnsdag is of je zoekt een cadeautje voor een verjaardag. Hieronder een lijst met allerlei verschillende cadeau tips. 

Twee konijnen van hout op een kastje

Voor jouw ouders of opa en oma

Geef jouw (groot)ouders één van de mooiste cadeau: een persoonlijk cadeau recht uit het hart. Bedank ze voor alles wat ze doen/deden om jouw jeugd bijzonder en onvergetelijk te maken. Met een foto in een lijstje zijn ze gegarandeerd blij, maar het kan ook origineler. Geef ze daarom een foto cadeau die is gegraveerd in hout! Dit kan een foto van de (klein)kinderen zijn, van heel de familie of van een mooie herinnering samen. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.  Elke foto wordt zorgvuldig gegraveerd op duurzaam populieren hout. Benieuwd hoe dit proces precies in elkaar zit? Klik hier

Voor jouw vrouw / vriendin

Een origineel en romantisch cadeau voor jouw vriendin of vrouw? Zeg je romantiek, dan denk je meteen aan bloemen. Welke vrouw houdt er nu niet van om een mooie bos bloemen te krijgen. Heeft jouw vrouw geen groene vingers en vergeet ze zelfs wel eens een bos bloemen water te geven? Geen probleem met deze houten boeketten. Het is mooi én duurzaam, want houten bloemen gaan voor altijd mee. Kies voor een boeketjes of stel er zelf eentje samen. De bloemen zijn verkrijgbaar in twee soorten hout en verschillende afmetingen.

Voor iemand die van planten houdt

Is de persoon helemaal dol op (kamer)planten? Dan is een vaasje het ideale cadeau voor deze persoon. Deze vaasjes kun je namelijk, naast geplukte bloemen of droogbloemen, ook perfect gebruiken voor stekjes. Door het glazen buisje is makkelijk bij te houden of het stekje al wortels heeft aangemaakt. Heeft het stekje een wortel van ongeveer 5 cm? Dan is het tijd om deze te verpotten. Het is ook mogelijk het plantje in water te laten staan. 

Voor een kleintje

Een leuk cadeau voor kersverse of toekomstige ouders zijn de mijlpaalschijven of woorden. Op deze manier kunnen de ouders de ontwikkeling van hun kleintje op een originele manier vastleggen. Ook leuk is de kledinghanger met de tekst ‘mijn eerste outfit’ of personaliseer deze met de naam en/of geboortedatum. Is de kleine al iets ouder? Dan hebben de ouders niet heel veel meer aan dit cadeau. Denk dan eerder aan een houten naam die mooi in de kinderkamer opgehangen kan worden of aan de maathangers waarmee je order houdt in je kledingkast.

Voor de kerstliefhebber

Het is momenteel helemaal geen kerst, maar voor sommige mensen is het 365 dagen lang kerst. Op AIYMES hebben we een hele mooie kerstcollectie. Van houten kerstbomen tot leren servetringen en persoonlijke kersthangers met naam. Natuurlijk allemaal handgemaakt van duurzame materialen.

Cadeaubon

Geef Heb je geen idee wat iemand leuk vindt? Dan is er altijd de AIYMES cadeaukaart, al vanaf 5 euro. Op deze manier wordt het altijd een geslaagd feest.

 

Heb je een eigen idee voor een cadeau? Dan is maatwerk misschien iets voor jou! Klik hier

Winkelwagen