Getuige vragen op een originele manier

De getuigen zijn natuurlijk een belangrijk onderdeel van de bruiloft. Dus kiezen wie je getuigen zijn is soms geen gemakkelijke opgave. Maar als je er uit bent, hoe ga je dan je getuigen vragen om deze eervolle taak op zich te nemen?

 

 

Je kan het natuurlijk gewoon vragen, een taart geven met de vraag erop in glazuur of een lief kaartje schrijven. Maar je kan het ook op een heel andere leuke originele manier doen, namelijk graveren in hout! 

Graveren in hout

Laatst heb ik deze foto mogen graveren voor Mariska. Ze wilde haar zus op een unieke manier als getuige vragen voor haar bruiloft. Dat is zeker gelukt! Ze koos een mooie foto uit van hun twee en verzon zelf de tekst die achterop de plank gegraveerd zou worden. Ze waren beide super blij met het eindresultaat. Wat was het antwoord? Natuurlijk: JA!

 

 

De foto is in populierenhout gegraveerd, wat een erg duurzaam materiaal is. Nadat de foto klaar was heb ik deze omgedraaid zodat de eigen tekst van Mariska in het hout kon worden gegraveerd. Het leuke aan hout is dat elk resultaat uniek is: geen stuk hout is immers hetzelfde! Speel met afbeeldingen, afmetingen en vormen.

Bloemetje van hout

Een andere originele manier om de je getuige te vragen is met een houten bloem. Neem bijvoorbeeld de grote houten bloemen: klokjes, kamille, palm en hyacint. Deze zijn 55 cm hoog en gemaakt van 9 mm populieren hout: perfect om een eigen tekst op te laten graveren. Kies het lettertype dat je mooi vindt en ik ga voor je aan de slag!

 

Dit is een goed voorbeeld van maatwerk in combinatie met mijn bestaande collectie. Wil je een tekst graveren op een ander product of heb je een heel eigen idee? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Neem contact met mij op, ik help je graag!

 

 

Winkelwagen