Green Friday

Samen gaan we voor Black Friday Green Friday

 

Black Friday heeft een aantal jaar geleden zijn intrede gemaakt in Nederland. Hoewel deze feestelijke koopjesdag een Amerikaanse traditie is, zijn er tegenwoordig ook veel Nederlandse retailers die op deze koopgekte inspelen. De aanbiedingen tijdens Black Friday zijn een stuk extremer. Kortingen kunnen namelijk oplopen tot maar liefst 90% van de originele adviesprijs!

houten schapen - naturel en zwart

AIYMES is een merk dat wordt gerund door mij, Amy. Ik ben ontwerper, maker en verkoper van alle producten. Als klein bedrijf kan ik niet meedoen aan de mega kortingen. Ik produceer met duurzame en natuurlijke materialen, ik hanteer eerlijke prijzen en het maken van elk product wordt op een zorgvuldig manier gedaan. Dus als je hier bent voor mega korting moet ik je helaas telleurstellen.

 

Op deze dag – vrijdag 26 november 2022 – wil ik wel iets doen. Ik vind het wel leuk om een cadeautje te geven. Dus bij elke bestelling van 10 euro, exclusief de verzendkosten, komt er een leuk en persoonlijk cadeautje! Wat precies? Dat blijft natuurlijk geheim, want anders is het geen verrassing meer!

 

Wil je meer weten over de visie en werkwijze van AIYMES? Klik hier

 

Winkelwagen