Houten bloemen

Handgemaakt van duurzaam hout

Vind jij het lastig om een bos bloemen in leven te houden? Dan zijn deze houten bloemen een perfecte uitkomst voor jou. Hout is het allemansvriendje onder de materialen; het past in elk interieur en bij elke smaak. Bovendien is het een duurzame keuze; zowel het materiaal als het vervaardigingsproces is duurzaam.

Houten veldboeket wooninspiratie

Kies de houten bloem die bij jou past

In de webshop vind je diverse bloemen uitgewerkt in verschillende afmetingen en soorten hout. Ga voor een statement piece in jouw huis en kies voor 1 grote bloem. Of stel zelf een bosje houten bloemen samen. Voor het gemak zijn er ook vooraf meerdere samengestelde bosjes. De houten bloemen worden met zorg en aandacht gemaakt. Hout is het allemansvriendje onder de materialen; het past in elk interieur en bij elke smaak. Bovendien is het een duurzame keuze; zowel het materiaal als het vervaardigingsproces is duurzaam. De diverse bloemen word uitgesneden door een laser waarna ze handmatig worden gecontroleerd en eventueel worden geschuurd.

Geef een bloemetje cadeau

Wil je er een cadeautje van maken? Kies dan zeker één van de mooie labels. De labels zijn van leer gemaakt en worden stuk voor stuk zorgvuldig gegraveerd. Er is keuze uit teksten zoals: gefeliciteerd, succes, bedankt, liefs en een hartje. Wil je een eigen tekst? Neem dan contact op met mij via info@aiymes.nl.

Je kunt er ook voor kiezen om een cadeaubon te geven! Daarmee kan de begunstigde zelf een bloem uit mijn webshop uitkiezen. Of iets heel anders natuurlijk. Je vindt op de website namelijk allerlei duurzame woonaccessoires. 

Winkelwagen