RTL4 Eigen Huis en Tuin: Lekker Leven

Seizoen 5 Aflevering 22 – 28 februari 2023

 

Eigen huis en Tuin: Lekker Leven is het lifestyleprogramma met dagelijkse inspiratie voor een lekker leven in en om het huis. Vol met praktische tips op het gebied van lifestyle, tuinieren, koken en natuurlijk wonen. Ook kun je regelmatig binnenkijken bij creatieve mensen en leer je meer over hun hobby/werk.  Hier kom ik om de hoek kijken. In de aflevering van 28 februari 2023 neem ik de kijker mee achter de schermen in mijn werkplaats. Hier maken we samen een product van begin tot eind. Tussendoor leer je mij beter kennen en geef ik handige tips.

RTL4 Eigen Huis en Tuin bij AIYMES
Ontwerper AIYMES aan het werk

Opnames in Breda

Op 19 januari kwamen ze bij mij thuis in Breda het item opnemen. Wat was dit een spannende dag. Ik had nog nooit op deze manier voor de camera gestaan. Ik heb heel veel geleerd die dag. Soms moet je 1 handeling 5 keer doen, omdat ze steeds vanuit een ander standpunt willen filmen. Het was zeker uit mijn comfortzone, maar wel een super leuke ervaring. 

 

Samen maken we de Dodecahedron Vaas in Pools grenen. De vaas kan, zoals we in de aflevering laten zien, ook gebruikt worden als kruidenpotje.

 

Voor mij was het 28 februari net zo’n verrassing als voor jullie hoe het item er uiteindelijk uit kwam te zien. Heel surrealistisch om mezelf op tv te zien, maar ook zeker een gevoel van trots. Dit was één van mijn bucketlist doelen die ik door dit leuke programma kan afstrepen. 

Wil je de aflevering bekijken? Klik hier

De aflevering is ook terug te kijken via Videoland

Kijkje achter de schermen

Shop de producten:

Winkelwagen