Ideeën voor een heerlijke kerst

Een prachtig versierde kerstboom, lekker dineren aan een aangeklede tafel en winkelstraten vol lichtjes. Kerst is voor veel mensen een tijd van gezelligheid en samenzijn. Door ook jouw eigen woning en kantoor te decoreren beland je al snel in een magische kerst.

Leren servetring met ster

Welke kersttrend volg jij?

Elk jaar zijn de trends weer een beetje anders. De kerstcollectie van AIYMES kun je plaatsen in twee soorten kersttrends: de natuurlijke kerst met hout, sneeuw en rendieren en de Scandinavische kerst met simpele, warme en stoere ontwerpen. Kan je niet kiezen tussen al die trends? Helemaal geen probleem. Volg gewoon jouw eigen trend. Het mixen van trends is heel populair. Ga bijvoorbeeld voor de natuurlijke trend en voeg daar enkele opvallende accessoires aan toe.

Hoe decoreer ik met kerst?

Natuurlijk komen de producten van AIYMES terug in mijn eigen interieur. Zelf vind ik het heel leuk om kersttrend te combineren. In de kerstboom hangen roestkleurige kerstballen in combinatie met de houten sterren, pools grenen. Dit vind ik echt een prachtige combinatie. Ik haal het lintje dan van de kersthangers en hang hem op door de tak in het midden van de ster te steken.

Als ik aan kerst denk, denk ik gelijk aan kerstbomen. Ik ben fan van die kleinere kerstbomen gemaakt van keramiek, staal en hout. Deze zet ik dan, los of met meerdere bij elkaar, door heel het huis. Op tafel, op de vensterbank, op de schouw, op het bureau en zelfs op de wc. Het is mooi om verschillende vormen en materialen op deze manier te combineren.

Ook de mistletoe XL zal dit jaar niet ontbreken in mijn interieur. Deze komt in de hal te hangen zodat elke keer als we bezoek krijgen dit het eerste is wat mensen zien. Wie zou jij zoenen onder de mistletoe? Dit waren 3 voorbeelden hoe ik mijn eigen collectie in mijn interieur verwerk tijdens de feestdagen. Het worden er vast meer als ik druk bezig ben met versieren.

Cadeautip voor iedereen!

Wat is het soms lastig om cadeautjes in te kopen voor iedereen. Ik heb de tip! Een kerstbal met de naam erop gegraveerd. Dit is origineel, grappig en gewoon leuk. Leuk voor opa en oma, je ouders, je vriend(in) en zelfs je kinderen. Nog meer tips nodig voor leuke cadeautje? Klik hier.

Je vind de Kerstcollectie het hele jaar door onder het kopje Seizoenen en feestdagen. Dit geld ook voor de paas- moederdag- en Valentijnsdag collectie. Wel zullen er elk jaar wat nieuwe ontwerpen bij komen en eventueel wat ontwerpen afvallen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen