Houten huwelijk

Een 5-jarig huwelijk is misschien niet zo heel bekend, maar toch heeft het net als alle andere huwelijksjaren een eigen materiaal. Een vijfjarig jubileum wordt ook wel het houten huwelijk genoemd. Waarom hout? Hout verweerd, maar kan wel wat hebben. Hout staat voor kracht en jullie 5-jarige huwelijk is daar een bewijs van!

Het is leuk om ieder jaar op jullie trouwdatum een cadeau te geven dat bij het jubileum hoort. Bij een houten huwelijk hoort dan ook een houten cadeau. Ik help je hier graag mee! Een paar voorbeelden:

Houten huwelijk cadeau

Jouw huwelijk op hout

Op zoek naar een uniek cadeau? Laat dan een mooie foto van de trouwdag of een meer recentere foto graveren in hout. Elke foto wordt zorgvuldig gegraveerd in populieren hout. Er zijn verschillende afmetingen en vormen mogelijk. Ben je benieuwd hoe dit precies werkt? Klik hier.

Bosje bloemen

Geef een bosje bloemen dat nooit verwelkt met de houten bloemen van AIYMES. Stel zelf je bosje samen of kies één van de door mij samengestelde bosjes en verras je geliefde. Maak het bosje helemaal af met een leren label met een lieve tekst. Wil je een label met eigen tekst? Of een tekst graveren op de bloem zelf? Dat kan! Neem dan contact met mij op. Klik hier voor de gehele collectie bloemen.

Lekker samen borrelen

Een mooie houten borrelplank met jullie namen en/of huwelijksdatum erin gegraveerd. Ideaal om tijdens jullie bijzondere dag de hapjes op te serveren of om mooi neer te zetten in de keuken. Heb je een eigen houten idee? Neem dan zeker ook contact met mij op, ik help je graag! info@aiymes.nl

Winkelwagen